U bevindt zich hier: > Over ons
Over ons

Over ons

Wie wij zijn
Expo Management is een dynamisch en onafhankelijk organisatiebureau dat niet gebonden is aan een vaste evenementlocatie. Binnen of buiten, in een moderne beursaccommodatie of niet. Voor onze evenementen kiezen wij de meest geschikte locatie; passend in het concept en binnen het bereik van de juiste doelgroepen. Uiteraard is de TT Hall Assen, waar Expo Management exploitant en mede-eigenaar van is, wel een belangrijke thuisbasis geworden. Meer informatie over de TT Hall vindt u hier.
 
Wat wij doen
Als beursorganisatiebureau bemiddelt Expo Management in persoonlijke contacten tussen de standhouders en bezoekers. Wij brengen vraag en aanbod samen in een beurs of evenement. Een beurs vormt het perfecte medium om bestaande contacten te onderhouden en nieuwe aan te gaan. Daarnaast zien wij het als onze taak om alle beschikbare markt en productinformatie overzichtelijk en laagdrempelig te presenteren aan het vakpubliek of de consument.
 
Onze service
Expo Management beschikt over een uitgebreid goed netwerk van leveranciers,  locaties, cateraars en andere professionals welke uw beurs(deelname) tot een groot succes kunnen maken. Door nauwe samenwerkingsverbanden met verschillende huisleveranciers kunnen wij  onze klanten de meest uiteenlopende services aanbieden. Daarnaast kunt u rekenen op de ondersteuning en begeleiding van onze deskundige medewerkers. Vakbekwaam en enthousiast begeleiden zij u in het hele traject om uw beurs(deelname) te doen slagen. Meer informatie over onze producten en diensten vindt u hier.

On the off chance you're not familiar with the unique mechanical characteristics of breitling replica watches, a quick primer: basically, the idea behind Ressence watches (the company was founded by Belgian industrial designer Benoît Mintiens and launched its best Breitling Replica Watches in 2010) is to do away with conventional hands, in favor of a system of rotating satellite disks which carry indications for the time, as well as other functions depending on the model.

REALISATIE: LUCAS IT B.V.